Com participar

  • Ens podeu enviar les imatges a didactica@sonfornes.mallorca.museum o bé enviar-nos-les a través de Facebook o Twitter, i anar fent el seguiment de l’evolució del concurs també des de les xarxes socials i la nostra pàgina web www.sonfornes.mallorca.museum.
  • Anirem informant de la temàtica de cada estació (TARDOR: talaiot; HIVERN: Viure el patrimoni arqueològic..; PRIMAVERA: ??; ESTIU: ??)
  • Cada imatge hauria d’anar acompanyada d’una sèrie de dades bàsiques, com ara: nom del monument, terme municipal, dia en què va ser presa la foto, aparell utilitzat (opcional), nom de la persona que ha fet la foto. En lliurar-la, aquesta passaria a tenir un estatut de Creative Commons i qui l’ha feta perdrà qualsevol tipus de copyright particular. Important: en algunes fases del concurs també s’accepten fotos antigues que la gent pugui escanejar.
  • A banda del jurat que seleccionarà les fotografies guanyadores, cada mes la primera plana estaria ocupada per “la foto del mes”, votada i escollida com a tal per la gent que visiti el portal.
  • Les fotografies guanyadores així com aquelles que hagin quedat finalistes s’exposaran en una magnífica exposició que organitzarem en acabar el concurs i de la que us anirem informant.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s